• استاندار اصفهان در جلسه هيات اجرايي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مطرح كرد:
  • ضرورت تدوين برنامه پنج‌ساله شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با محوريت اقتصاد مقاومتي

  • ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۳

 

سي و يكمين جلسه هيات اجرايي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به رياست دكتر رسول زرگرپور، استاندار اصفهان در محل ساختمان شيخ بهايي اين شهرك برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر رسول زرگرپور در اين جلسه تاكيد كرد: آسيب‌شناسي از عملكرد پنج سال قبل شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان بايد صورت گيرد و ضروري است برنامه جديد پنج‌ساله شهرك با محوريت اقتصاد مقاومتي تدوين و جهت بررسي و تاييد به هيات اجرايي ارائه شود.

استاندار اصفهان با اشاره به گزارش رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، اظهار داشت: كنفرانس جهاني پارك‌هاي علم و فناوري كه بزرگترين گردهمايي انجمن پارك‌هاي علم و فناوري جهان است در سال 2018 در اصفهان برگزار مي‌شود و لازم است كه همه دستگاه‌هاي اجرايي همكاري‌هاي لازم را با شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان داشته باشند.

رئيس هيات اجرايي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به نقش شهرك در اقتصاد مقاومتي اشاره كرد و اظهار داشت: يكي از محورهاي اقتصاد مقاومتي، دانش‌بنيان بودن آن است و لذا در انتخاب اعضاي هيات اجرايي، موضوع اقتصاد مقاومتي دقيقا رعايت شده است.

رسول زرگرپور اضافه كرد: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان بايد در حوزه اقتصاد مقاومتي مسئوليت‌پذير باشد و حتما هم اينگونه خواهد بود.

استاندار اصفهان در ادامه به موضوع اشتغال فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها اشاره كرد و افزود: بايد رويكردهاي جديدي در ايجاد اشتغال بكار گرفته شود و استفاده از شيوه‌هاي جديد از جمله شركت‌هاي دانش‌بنيان و اقتصاد مقاومتي در دستور كار قرار گيرد؛ زيرا استفاده از شيوه‌هاي سنتي قبلي نمي‌تواند در شرايط فعلي راهگشا باشد.

رسول زرگرپور ضمن قدرداني از فعاليت‌هاي صورت گرفته، اظهار اميدواري كرد كه هر روز شاهد ارتقاي كمي و كيفي اين شهرك به خصوص در بحث اقتصاد مقاومتي باشيم.

مدير ارشد استان گفت: انتظار دولت اين است كه توسعه شركت‌هاي دانش‌بنيان كشور در اين شهرك صورت گيرد و در اقتصاد دانش‌بنيان بايد شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان رسالتي بالاتر داشته و در اين خصوص پاسخگو باشد.

رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان نيز در اين جلسه اظهار داشت: حدود 500 شركت و موسسه دانش‌بنيان در حوزه‌هاي مختلف علم و فناوري در اين شهرك فعال هستند كه 6 هزار و 500 نفر در اين شركت‌ها اشتغال دارند و تاكنون 850 فناوري كه حدود 300 مورد آن مربوط به چهارسال اخير است، در اين شهرك تجاري‌سازي شده است.

دكتر مهدي كشميري افزود: صادرات محصولات دانش‌بنيان شهرك در سال گذشته، 9 ميليون و 600 هزار دلار بوده است.

وي به عملكرد شهرك در بخش بين‌المللي اشاره كرد و افزود: برگزاري تورهاي فناوري در كشورهاي آلمان و عمان، كمك به صادرات محصولات دانش‌بنيان، دريافت جوايز بين‌المللي توسط واحدهاي فناور مستقر در شهرك، كمك به حضور شركت‌ها در نمايشگاه‌هاي خارجي و برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي بين‌المللي از مهمترين اقدامات صورت گرفته در اين بخش است.

گفتني است در اين جلسه ضمن مروري بر ساختار سازماني شهرك و جايگاه هيات اجرايي و هيات امنا، گزارش عملكردي وضعيت شهرك، توسعه عمراني و تدوين طرح جامع در 520 هكتار و پروژه احداث پارك علم و فناوري ابوريحان ارائه شد.

 
 

تعداد بازدید : ۶۶۱      تاریخ: 1396/04/03

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت